fbpx

For bedrifter

Milæ er et nytt løp med start og mål på torget i Mosjøen. Milæ skal bli et arrangment for alle unge som gamle, mosjonister, de raske og de som kun ønsker å oppleve flotte omgivelser.

Vefsn Kommune bedriftsidrettslag står som arrangør og utfordrer nå din bedrift til å stille med flest mulige ansatte på det nye sentrumsløpet i Mosjøen – MILÆ!

Bli med å skape nok en folkefest og ikke minst gjøre til at Milæ befester seg til å bli et av de største løpene i Nord Norge.

Allerede nå i år har vi distanser for alle og enhver. Dere kan velge mellom 10 km, 5 km og Mosjon 5 km uten tid, og ikke minst et eget barneløp. MILÆ vil foregå i flotte omgivelser i sentrum av Mosjøen og selveste Sjøgato vil få besøk av alle våre deltagere.

Lørdag 15 .august blir det liv og røre på torget. Helgeland Event er hyret inn for å lage en proff ramme rundt hele arrangementet. Vi er også heldige og fått Sparebank1 Nord-Norge med på laget som hovedsponsor. De ønsker dette løpet velkommen og ønsker å vise deltagere og publikum at Mosjøen kan arrangere nok et flott arrangement.

VKBIL sponser deltageravgiften til alle våre medlemmer. Kanskje en ide også for deres bedriftsidrettslag eller bedrift?

Vi kan hjelpe dere med egen bedriftskode for å kunne melde på gjennom
ticketco.no. Da kan de anstatte melde seg på for kr 0.- og en samlet faktura går til din bedrift eller bedriftsidrettslag. Ønsker dere bedriftskode ta kontakt pr. e-post: olav@helgelandevent.no og vi hjelper dere med dette. Enklere kan det ikke bli!

Dette er altså første året Milæ arrangeres, men flere skal det bli.
For din bedrift vil dette bli et flott folkehelsetiltak.

Håper å se flest mulig av dere på MILÆ – et løp for alle !

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Vefsn Kommunes Bedriftsidrettslag
v/ Leder Tove Pettersen Wiik